След обилните дъждове по Южното Черноморие множество домове, хотели и къмпинги бяха

...
След обилните дъждове по Южното Черноморие множество домове, хотели и къмпинги бяха
Коментари Харесай

Собственикът на заседналата в скали кола на Арапя: Тотална щета, няма здрав детайл по нея

След обилните дъждове по Южното Черноморие голям брой домове, хотели и къмпинги бяха наводнени, а коли – развалени.
Прочетете още
Колата на Георги Батаклиев от София засяда в скалите на Арапя след бедствието, само че ваденето ѝ се оказва мъчно. Колата е открита на близо километър от мястото, на което е била паркирана.

„ Не знам по какъв начин колата се оказа там. Тя беше паркирана на паркинг. После видях, че се е озовала на скалите. До моята кола имаше друга, само че притежателят не съумя да я откри. Чух за още една кола, която е още по-навътре в морето “, обясни пред БТВ Батаклиев.

„ Отидох до нея. Тотална вреда, няма здрав подробност по нея. Нямам изясненост какво се случи, водата пристигна доста бързо. Аз получавам подпомагане от застрахователите. Те само споделиха съответно какво би трябвало да се случи. Звънях на 112, вървях до Община Царево, звънях на Кризисния център, на пожарната, на Морска администрация – с тях не съумяха да се свържа. Прехвърляха ме като топка “, добави мъжът.

„ Застрахователите поеха ангажимент те да я извадят, в случай че не съумеят – ще се свържат отново с мен, с цел да им дам контакт на компанията, която аз бях намерил. Тя имаше вид за евакуиране на колата – да бъде върната в морето и изтеглена отново на сушата “, сподели още той.

Според него застрахователят ще покрие изваждането на автомобила и цената му.
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР